16/09/2013 - Ρυτίδες Τέλος!!


 

ΡΥΤΙΔΕΣ ΤΕΛΟΣ!!!

Τα Πεπτίδια Στην Αντιγήρανση

 


Το ώριμο δέρμα, μετά την εμμηνόπαυση, αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την κοσμητολογία. Τα 2/3 των γυναικών έχουν αρνητική στάση απέναντι στις αισθητικές επεμβάσεις,καθώς τις θεωρούν ιδιαίτερα δαπανηρές και υψηλού ρίσκου.Εμπιστεύονται περισσότερο προϊόντα αντιγήρανσης, κυρίως επαγγελματικής ιατρικής αισθητικής με σύγχρονα δραστικά συστατικά.Τα πιο αποτελεσματικά όπλα της σύγχρονης κοσμητολογίας στη μάχη της αντιγήρανσης είναι:

1. Τα Βιολογικά Πεπτίδια.

2. Το Υαλουρονικό Οξύ

Η πιο πρόσφατη μεγάλη έρευνα για την αντιγηραντική δράση των πεπτιδίων έγινε στο Αμβούργο της Γερμανίας από την Martina Kerser, δερματολόγο
και υπεύθυνη του τμήματος της κοσμητολογίας του Πανεπιστημίου του Αμβούργου.

 

Σύμφωνα με την έρευνα, τα πεπτίδια κατέχουν ρόλο κλειδί στη μετάδοση μηνυμάτων μεταξύ των κυττάρων και γίνονται ρυθμιστές πολλών βιολογικών διεργασιών. Μία από αυτές είναι η διαδικασία επούλωσης των τραυμάτων.Στην έρευνα για τη δράση των πεπτιδίων για τη βελτίωση της όψης και της υφής της ώριμης επιδερμίδας, τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά.Η επιδερμίδα λειάνθηκε, οι ρυτίδες μειώθηκαν αισθητά, αυξήθηκαν τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος αλλά κυρίως αυξήθηκε το πάχος της επιδερμίδας που φανερώνει τη δημιουργία νέου κολλαγόνου.
Ήταν όμως απαραίτητος ένας παράγοντας που θα διασφαλίζει την απορρόφηση των πεπτιδίων από την επιδερμίδα.
Ο υποβοηθητικός παράγοντας που επιλέχθηκε ήταν το παλμιτικό οξύ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα στο παγκόσμιο συνέδριο δερματολογίας,αυτός ο καινοτόμος συνδυασμός μειώνει το βάθος και τον όγκο των ρυτίδων,ενεργοποιεί σημαντικά την παραγωγή κολλαγόνου.

Biox Lift Repair

Με βιολογικά πεπτίδια πρωτεϊνών.Αυτά τα βιολογικά πρωτεϊνικά πεπτίδια, με μορφή ιδιαίτερα συγκεντρωμένων μορίων μικροϋπολογιστών αποθηκεύονται στις υπάρχουσες ρυτίδες και τις γεμίζουν. Τα προϊόντα Biox Lift Repair περιέχουν τα ακόλουθα υψηλής ποιότητας συστατικά:

         1.  BiopeptideEL(PalmitoylOligopeptide)
ΕίναιέναφυσικόπροσυστατικότηςΕΛΑΣΤΙΝΗΣ.Πολυπεπτίδια από τα οποία δημιουργείται η ελαστίνη (η βάση).Το δέρμα γίνεται πιο τσιτωμένη και η ελαστικότητα διαφυλάσσεται.

2.  Argireline(Acetylhexapeptide-8)
Πρόδρομη ουσία φυσικών αμινοξέων. Μειώνει τις ήδη υπάρχουσες ρυτίδες των μιμητικών κινήσεων και ελαχιστοποιεί τις συσπάσεις των μιμητικών μυών.

                                                  3.  Gatuline Expression/Paracress (Acmella Oleracea Extract)
Η μείωση των μυϊκών συσπάσεων μειώνει τις ρυτίδες και αυξάνει τη σφριγηλότητα του δέρματος.

 

      4. Marines Collagen (Soluble Collagen
Σταθεροποιεί και συσφίγγει τη δομή του δέρματος και επανορθώνει τις καταστροφές που προκαλούνται από το φως.


                                      5. Matrixyl(Acetylhexapeptide-8+Palmitoyl Oligopeptide)
Ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και την επαναδόμηση του υπάρχοντος κολλαγόνου του σώματος.Υποστηρίζει τη μείωση των ρυτίδων καθώς ρυθμίζει τη φυσική αναγέννηση της εξωκυττάριας μήτρας. Μήτρα = Matrix. Το υγρό μεταξύ των μεμβρανών των κυττάρων. (σκέψου σαν πλάσμα).

                               
                               6. PerlamarMarineExtract (Hydrolyzed Sturgeon Roe)
Παρέχει στο δέρμα την απαραίτητη ενέργεια για το μεταβολισμό του και όλα τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά για την αναγέννηση του δέρματος.

 


Για να επιτευχθεί όμως η μέγιστη δράση τους, είναι απαραίτητη η καθημερινή χρήση τους πρωί και βράδυ για κάποιο χρονικό διάστημα. Απαιτείται λοιπόν υπομονή, επιμονή και συνέπεια στην καθημερινή εφαρμογή τους.
 
Share |


Επιτροφή

Αποθήκευση κωδικού
Ξεχάσατε τον κωδικό;
Νέος λογαριασμός;
Λάβετε αποκλειστικές προσφορές και συμβουλές περιποίησης
 

Cosmetics BS A.E